It reminds me that it's not so bad, it's not so bad...


Årets...


...mest saknade:



...märkligaste man:



...artist:



...äckligaste pizza:



...finne:



...skönaste slutdestination:



...två bästa filmer:




...kines:



...godaste godis:



...absolut mest sönderspelade låt (oförtjänt dessutom):



...värsta gymmare:



...youtube-klipp:


...bästa klass:

NV3A


Har ni fler bilder/filmklipp/tidpunkter ni vill föreviga, skicka dem till mig så publicerar jag dem!

Gott nytt år!

/J

År 2009 - 18 år på jorden.

År 2009 har vi i Nv3a överlevt 18 år på planet jorden. Är det inte fantastiskt må säga?

Året, om vi nu ska titta tillbaka lite, har varit väldigt intensivt och tiden har bara flygit iväg. Att rabbla upp allt vad vi har lyckats åstadkommit i år skulle ta för lång tid, så här kommer ett urval :)

- Vi har läst klart Kemi B.
- Stora delar av klassen har läst klart all matte.
- Vi har planerat en klassresa (som visserligen aldrig blev av)
- Alla i klassen har i grupper bakat en massa goa saker som vi sålde till läraren (haha de trodde att de skulle gå till vår klassresa - nu går det till vårt studentflak och till alla flak öl vi ska ha på det ;P)
- Vi har varit med om vår sista julavslutning i skolan - någonsin!
- Vi har haft vårt sista sommarlov ever.
- Vi har genomlidit stora delar av fysik b.
- Vi har haft en kväll på stan tillsammans. Det kunde man aldrig tro!

Och en massa, massa annat. Vad som komma skall under nästa decennium och år är förhållandevis väldigt mycket roligare, större och mer avgörande än detta år. År 2010 ska vi bland annat:

- Ta studenten.
- Bestämma oss vad vi ska göra efter studenten. Plugga, jobba, resa?
- Ha vår sista lektion ever med Nv3a
- Nv3a och hela mvgforlife kommer att försvinna och bara finnas kvar i våra minnen och tankar.
- Vi kommer bli galet fria och får göra vad vi vill.
- Det kommer bara vara ett år kvar tills vi får handla på systemet.
- Jag ska ta körkort :D
- En massa studentskivor och studentflak.
- Solen, värmen och våren kommer snart att komma om några månader (och livet blir så mkt bättre!).

I skrivande stund är det 9,5 timmar kvar av år 2009. Känns det bra? Det gör det faktiskt. 2010 kommer att bli det bästa året någonsin. Tjalalala, nu kör vi! Avslutar detta inlägg med lite minnesvärda bilder från året som gått..

50-tals veckan.

















Gott nytt år Nv3a!


Kenjoe goes taxi och pulka är kul.

Kenjoe var faktiskt galet bra på att köra bil, jag är faktiskt imponerad. Så om någon vill ha skjuts ställer Kenjoe upp som chaufför! Nemas problemas hälsar han (haha eller verkligen inte) ;P

Pulkaåkandet var kul faktiskt, lite blött och snöigt, men ändå mysigt. Som när man var liten, fort som fan gick det och det var galet kallt. Men kul :)

Imorgon är det nyårsafton. Det skrämmer mig. Januari och februari är nog de värsta månaderna på året. Snö, snö och snö och kyla, kyla och kyla och vinter, vinter och vinter. Det enda bra med vintern är att man kan åka skidor, och att det är mysigt att mysa inomhus.

Lovar att jag ska lägga upp en året-som-gått-i-nv3a-i-bilder imorrn under dagen om jag hinner (:

Nu ska jag kila vidare, fram tills nästa gång vi hörs så spana in felsms.com

"Till: Brorsans nya tjej
Sms: Den här natten har varit helt störd, drömde att du kidnappade mig för att sedan tvinga mig att äta cheesburgare, jag bara skrek och skrek!
Svar: Hej! Jaha, ojdå. Hoppas allt är bra annars?"

haha så galet bra :D

För övrigt är denna cover på Lady Gaga - Poker face galet bra. Sjunga om potatisar, vilken genial idé!



Peace out nu. Vi hörs imorrn, take care!

// F

Can't eat my, can't eat my
No you can't eat my potatoes
(Yum delicious root vegetable)
Can't eat my, can't eat my
No you can't eat my potatoes
(Yum delicious root vegetable)

P-p-p-potatoes, p-p-potatoes
(Yum yum yum yum)
P-p-p-potatoes, p-p-potatoes
(Yum yum yum yum)

"Färjan"-Håkan fick kokosnöt i huvudet i Thailand: Det sa bara pang!

"Nyligen satt han och gick igenom lite papper, helt ovetandes om de livsfarliga nötterna som dinglade 20 meter ovanför. Helt plötsligt smällde det till. Nöten träffade Håkan mitt i pannan.


– Pang! sa det. ”Det är ­inte sant, en kokosnöt i huvudet” tänkte jag, säger han till Nöjesbladet."


Haha, helt fucking seriöst nu? Man måste vara bäst om man lyckas skriva en hel artikel om hur en "hej-jag-blev-känd-genom-ett-dåligt-tvprogram" fick en kokosnöt i huvudet... Jag är imponerad.

 

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/01104/30s34-farjanhakan-_1104338b.jpg

 

För övrigt är dag fem av dag fem klar. Check. Nyårsafton imorrn? Galet vad tiden flyger. Ska ni göra något roligt? Jag ska tsm med min familj vara med tre andra familjer. Blir skojsigt värre, men jobbar 9-18 på nyårsdagen. No comments about that.

 

Men skit samma, näst sista dagen på detta år - på detta decennium. Läskigt, men ändå skönt. 2010, det känns liksom som ett bra och mjukt år. Vi tar studenten. Blir fria. Jag ska se till att fixa körkort. Och en massa annat, det kommer bli det bästa året i mitt liv :D (haha, så säger jag varje år!)

 

Glöm inte bort pulkåkandet ikväll! Det snöar nu och jag är taggad som faeeen! Hey ho lets go! Klockan 20.00 @ Johannelundstippen.

 

// F

 

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil.
Saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så,
För det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann,


Avsluta detta decennium med pulka avec le Nv du 3a!

Nu jävlar kör vi (igen) :D

Vad?
Pulka på Johannelundstippen
När? Onsdag 30e december klockan 20.00
Varför? Minnas barndomen
Hur? Alla tar med sig en pulka (gärna fler om du har... jag och Carro har ingen :()

Klädsel? Mössa, vantar, tjockjacka med täckbyxor eller overall ÄR obligratoriskt.

Eftersom det förmodligen kommer vara schwinekallt imorrn kväll så ta på galet mycket kläder (visst blir det lite dagis-nivå på detta nu?) SKIT I VÄDRET FÖR ÖVRIGT! KALLT? And what so ever, klarade vikingarna sig klarar ta mig fan vi också det!

Vi träffas var? Har inte pratat med någon nu, men vi kan väl träffas högst upp på Johannelundstippen kl 20? Ni som åker tunnelbana går av vid Johannelund, och går till Coop, sedan genom hela parkeringen ut på gatan, ta till vänster och gå mot den stora vägen, en bit innan pizzerian "Majas" så tar ni av till höger uppför en lång gångväg. Gå hela vägen upp så kommer ni snart att stå på en av Sthlms finaste utsiktsplatser :) (Alternativ tar ni tunnelbana till Vby och sedan buss 541 eller 518 till Krossgatan (två stationer från Vby). Ring om ni inte hittar!

Ni som tar 116 får gå av vid björnbodaskolan och sedan går med mig :D (ring eller sms mig imorrn, slutar jobbet 16.)

http://www.mjay.se/wp-content/uploads/2008/12/pulka.jpg

Kenjoes förslag var iofs riktigt bra! Min 10-plans villa i "Övfre Kälvesta" är tyvärr inte så lämplig imorrn kväll eftersom vi (eller, rättare sagt) mina föräldrar ska ha gäster. I värsta fall får någon ta med sig varm choklad på termos, haha!

Men vi ses imorrn nerds!

Peace uuuuuuuuuut!

Btw, dag 4 av 5 avklarad. :)

// F

Tummen ur röven‏

Kära klassen

Innan decenniet tar slut måste vi ta våra rangliga ben ut på "dödsbacken". Tyvärr är vädret inte det bästa. Därför vill jag föreslå att vi kör en "Vi raidar den med fetaste villan och dricker varm choklad!" ifall vädret är dåligt både idag och imorgon.

Vad sägs om det?

Take one for the team och erbjud alla att komma hem till 4 våningsvillan i Nockeby (Spånga, Hässelby, Ekerö, Jokkmokk eller w.e). Vi kan köra knytis perhaps... Bevisa till Mr.1,9 att Nv3a inte bara kan plugga, vi kan t o m göra saker som nv3b blir förvånade över.... (eller... nästan)

Ses i backen

林溢汉

"Big Macen fuckar ur!"

Dag 3 av 5 - check! Att börja jobba klockan 6 är en upplevelse i sig. På väg till bussen runt halv sex träffar man sin granne som är ute och SPRINGER (wtf, morgonpigga grannar?). I Vällingby träffar jag på några från min gamla skola som var på väg hem efter en kväll (eller snarare natt) på stan.

En liten pojke på typ 7-11 år (jag är sämst på att uppskatta åldrar) gjorde min dag, han frågade efter receptet på Hashbrown som han tyckte var jättegoa. Höhö.


För övrigt så är det plusgrader ute, det blaskar å slaskar och man hoppas någonstans på att det är våren som är i antågande, men det ska dock bli kallare igen. Frågan är bara - kan man åka pulka när det är plusgrader? Alltså, blir snön cp då eller funkar det? Var så länge sen jag höll på med sånt där... Nu regnar det ute också, jag tror vi skjuter upp pulkåkandet till onsdag kväll... och hoppas på mer snö och kyla :)


Igår läste jag något jag tycker var väldigt bra skrivet. Citatet kommer från "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva" av Ann Heberlein. Om du inte läst det, gör det!

"Det finns så mycket att vara rädd för. Så många diffusa hot och faror. Så mycket som inte går att påverka. Så mycket som gör oss så maktlösa. Det är så frestande att ge upp, lägga ner, skita i allt. Då är det väldigt skönt göra något handfast. Baka ett bröd. Rensa ett jordgubbsland. Lära ett barn att simma. Det kanske inte läser världssvälten eller påverkar den globala uppvärmningen på något substantiellt sätt, men det ger ändå ett konkret resultat."

I detta citat ligger det mycket, ska inte analysera sönder, men det som Ann skriver är sant så sant.

// F

It's times like these... time and time again.

Läsare. Vänner. Ovänner. Landsmän. Hej på er!

Inte så mycket Nv3a just nu eftersom vi har jullov, vilket är väldigt skönt (höhö, jobbar varje dag... men visst). Trots allt runt omkring går det inte en dag utan att man ägnar en liten, liten tanke åt skolan. Åt det där fucking projektarbetet, åt fysiken som man inte pallar och åt att det bara är en enda liten termin kvar tills vi tar studenten. Det skämmer mig som faen! En vän på mitt jobb som går på Sthlms Univseritet gjorde mig påmind om att man var tvungen att ta med eller köpa mat varje dag på universitetet. Inga gratis skolluncher där inte. OCH JAG SOM INTE KAN LAGA MAT! Jag har börjat inse hur bra man egentligen har det...

Kommer ni ihåg början av ettan? Då kändes allt så långt bort, studenten var en evighet bort - men så är den snart här. Tiden har gått så galet fort och det är läskigt. Glädjande nog har man hunnit med en hel del också, men i alla fall. I början av ettan skrev alla i Nv3a ett brev till oss själva som vår dåvarande mentor tog hand om och skulle ge oss igen när vi närmade oss studenten i trean, kommer ni ihåg det? Bästa idéen ever, för jag kommer faktiskt inte ihåg exakt vad jag skrev och har börjat bli lite nyfiken - se liksom om man ändrats lite. Ska bli coolt, hoppas Pernilla också kommer ihåg det bara :P

Har ni börjat fundera på vad ni ska göra efter studenten förresten? Alltså, inte bara lösryckta planer, utan verkligen bestämt er?

Jag funderar på följande:
1) Söka in till Civilekonom på Sthlm Universitet till hösten-10.
2) Jobba/Resa/Chilla ett halvår och söka in till Civilekonom på Sthlm Universitet till våren-11.
3) Ta ett sabbatsår och jobba/resa/chilla. Åka runt i hela USA, och andra valda delar av världen. (Någon mer som är sugen på det? Inte kul att åka själv...)
4) Söka in till Civilekonom på Linnköpings Universitet.
5) Något annat, lite mer flippat.

Med tiden får vi antagligen veta det.

Förresten så satt jag och drack varm choklad nyss (som vanligt) men jag råkade göra den lite för varm och brände mig på tungan. Känner ni igen den känslan när man bränt tungan? JAG HATAR DET och stör mig som fan på det... var bara tvungen att skriva det.

Och det här med gymmandet, det har nog löst sig. Jag ska få provgymma på SATS fem gånger, och efter det bestämmer jag mig. SATS eller Sthlm Stad får det bli.

Nu ska jag snart börja krypa ner i sängen, börjar redan kl 6 imorrn. Väckarklockan på 4.30. Jag slutade kl 20 ikväll, och då är det alltså bara 10 timmar mellan mina två pass. Får du vara så lite? Aja what so ever, mig skadar det inte. Cashflow is what it's gonna be. Jag är typ rik nu.


PULKA PÅ TISDAG KVÄLL?
:D Vi kör då va? Fixar ihop ett fint inlägg här med mer info imorrn isf.

PEACE OUT MATHAFAKKAS!

// F



Haha, kan inte låta bli:
Om man ska boka biljetter till KISS konsert på Malmö Stadion och går in på www.ticnet.se så vidarbefodras man till tincets danska sida där allt står på danska. Haha, jävla danskar (även kallade skåningar)

Aftonbladet avslöjar: "Så började bloggbråket..."

Johan, jag kan redan se rubrikerna framför mig. Jag menade inte att du chillgymmade, jag menade att jag har en tendens att börja chillgymma när jag träffar folk jag känner på gymmet.

"Måste gå typ en bit från busstorget för att komma dit."
Men ja, du vet själv hur jävla hemskt den där tunneln och det stället är. Ångesten liksom ökar för varje steg man tar... Och folket som tränar där? (Eller nej, ska inte nämna något... då kommer folk tro att jag är en hemsk människa). Ju närmare desto bättre. Vardagsmotion är överskattat.

"Litet."
SATS är större.

"Tråkigt."
Det ska inte vara tråkigt att träna.

"Ångest."
Ja, min gymångest fick mig att sluta träna.

"Otaggat."
Ja, jag vet  - det är därför jag funderar på var jag ska köpa mitt nästa gymkort. Om jag köper hos SATS kanske det inte bli så otaggat?

Pajas, där har du dina motargument J!

Men fortfarnade, de går inte om alla ska vara positiva till alla gym som finns :(


EEEEDIT:
Jag har fått chansen att prova träna fem gånger på SATS, och efter det får jag bestämma mig :) Träningen börjar 7 januari, samma dag som skolan och rean på NK startar!


Idag jobbade jag 7-16. När jag hade gjort uppfyllningen imorse åkte jag till fel våning, gick av och upptäckte att här minsann fanns inga kassor. Hade åkt en våning för långt... typiskt,  och kul att man inte märker det förän man gått av efter typ 1 min. Det visar på hur trött jag var då. Eller är nu också för den delen. Annars har dagen flytit på bra. Dag 1 av 5. Check.

Tjalalala. Mellandagsrea, är det något?

Forever young.

Har suttit i några timmar och försökt kora 00-talets bästa låt. Det var omöjligt.
Istället försökte jag kora 00-talets bästa skiva, vilket visade sig vara lika svårt.

Men nu har jag tänkt ut en ny utmaning för alla läsare:
Du får välja tre skivor. Dessa tre skivor är den enda musik du får lyssna på i resten av ditt liv. De måste ha släppts mellan 2000 och 2009, samt får inte vara samlingsalbum där äldre musik ingår.

Min egen lista:







/J

In the web that is my own... I begin again.

Hej.

Jag blir så himla förbannad när Fredrik påstår att jag "chillgymmar". Får bara lust att knata upp till ditt lilla hus och skrika åt dig och ge dig en smäll på käften.

"Måste gå typ en bit från busstorget för att komma dit."
Låt mig tala klarspåk: är du retarded? Vad har du egentligen för uppfattning om träning? Ska gymmet åka hem till dig och lyfta vikterna av sig själv?

"Litet."
Nej, det är inte särskilt litet. Det är inte som att det saknas några maskiner/vikter. Allt som behövs finns.

"Tråkigt."
MEN VAD FAN VÄNTAR DU DIG?!

"Ångest."
Hm, kanske var din gymångest anledningen till att du slutade träna?

"Otaggat."
Som med allt annat i livet blir det vad man gör det till.

Där har du några argument, din pajas. Jag återkommer.

/J

http://open.spotify.com/track/3VoTa72YnZBnGEYM4OQ1R6 <-- Minns ni?

HJÄLP!

Nu har jag 5 dagar på mig att bestämma var och hur jag vill gymma/träna. Har bestämt mig att börja igen, men med min beslutsångest är det omöjligt att välja var. Har tagit fram tre alternativ som ni läsare får rösta på, det som får flest röster blir det.

http://www.gratishuset.se/wp-content/uploads/2009/09/sats.png

1) SATS Sports Club

Fördelar:
Status/coolt att träna på SATS (haha töntigt, jag vet...)
Närmast (ligger precis vid busstorget = perfekt för mig)
Överlägset snyggast och finast lokaler + maskiner.
Kan träna på alla SATS i hela Sverige när jag vill.

Nackdelar:
Dyrt som satan i gatan. 440 kr i månaden = 5280 kr per år.
Måste binda mig för ett år.

2) Fitness24seven

Fördelar:
Ligger centralt i Vällingby.
Kan träna dygnet runt.
Kostar bara 169 kr i månaden.
Har fräscha (?) lokaler.

Nackdelar:
Måste binda mig i 12 månader (?).
Lite b.
Ingen annan tränar där.

3) Sthlm Stads Gym- och idrottshall.

Fördelar:
BILLIGT!!!! Halvårskort för 1100 kr.
Behöver bara binda mig för ett halvår (=det jag helst vill.)
Kan plaska runt i vattnet om jag vill.

Nackdelar:
Vällingby Gym skapar ångest hos mig och jag hatar stället och lokalerna. Äckligt och tråkigt.
Måste gå typ en bit från busstorget för att komma dit.
Risken finns att jag börjar chillgymma med Johan.
Litet.
Tråkigt.
Ångest.
Otaggat.

Som ni märker är detta inte lätt. Några som har för- och motargument? Vilket alternativ ska jag välja? Behöver verkligen er hjälp!

Fred.
// F

God Jul!

mvgforlife önskar här med alla läsare en riktigt God Jul!

// mvgforlife production.

In July of '62



/J

http://www.youtube.com/watch?v=idHrz_xqwsk&feature=related

-------------------------------------------------------------------

EDIT 00:29

Herregud. Hugh Grant. VILKEN MAN! Jag ska bli som honom när jag blir stor.

http://www.youtube.com/watch?v=eBDEN5AFmWU

Goooodmorgon!

Gick upp för ungefär en timma sedan. Blev en sen natt, och lite sömn behövdes.

Dagen till ära, som är dan före dopparedan (höhö) skall tillbringas med lite trixande och fixande. Ska snart hoppa ut i kylan och hämta ett paket på posten och betala mina Twisted Sister - biljetter (WIHO!). Tillbaka in i värmen ska jag slå in alla mina julklappar och fixa med det. Sedan kommer det nog bli dags för lite lunch/mellanmål eller what so ever.

Resten av dagen ska jag bara njuta av att jag är ledig och mysa. 23e december och julafton har höga mysfaktorer.


Vad?
Åka pulka.
När? Kvällen den 29e (kanske den 28e) december. (Tid bestämmer vi senare).
Vilka? Nv3a :)
Var? Johannelundstippen. (Tbana Johannelund - eller -  119 mot Spånga/Backlura: gå av Astrakangatan eller 116 mot Vby/Spånga: gå av Krossgatan eller 541 mot Jakobsberg/Vällingby: gå av Astrakangatan.)
Hur? Med pulka (säg till om du har flera). Pulkatävling :D Fast inga snowracer... det är bara coola dudes som åker sånt.


// F

Dan före dan före dopparedan

Gokväll mina vänner!

En trött Fredrik sitter nu mätt och glad framför datorn efter att ha fått i sig lite risgrynsgröt. Det blev näramre 10 timmar på vårt kära donken idag, vilket verkligen känns i benen. Cashflow. Men nu är jag ledig i tre dagar innan fem jobbdagar a la 9 timmars-pass börjar.

Alla julklappar är för övrigt också inhandlade nu. Imorgon ska jag slå in dom. Det blir super. Imorgon hämtar jag också ut biljetterna till Twisted Sister i Örebro 8 maj nästa år, blir ännu mer super.

Efter jul tänkte mvgforlife åka pulka. För mig passar den 29e eller 30e bäst på kvällen. Avsluta året med pulka med Nv3a, kan inte bli så mycket bättre?

Vilka?
Fredrik, Johan, Viola, Felicia, Jonna, Frida B och alla andra som vill som jag inte vet om :D
Var? Johannelundstippen. (Tbana Johannelund - eller -  119 mot Spånga/Backlura: gå av Astrakangatan eller 116 mot Vby/Spånga: gå av Krossgatan eller 541 mot Jakobsberg/Vällingby: gå av Astrakangatan.)
När? Kvällen den 29e eller 30e december.
Hur? Med pulka (säg till om du har flera). Pulkatävling :D Fast inga snowracer... det är bara coola dudes som åker sånt.

Johannelundstippen/toppens högsta punkt är på 60 meter :)
Kommentera om du vilka komma och vilket dag som skulle passa bäst, så styr vi upp något.


Fred ut.

// F

ps1. Ska ni också titta på Sten, sax, påse live på Europsport 2 imorrn?

It does(n't) matter if you're black or white.



/J

Dancing in the dark.

Hej.

Notera hur tidningarna verkligen betonar att "nu vänder det".

http://www.dn.se/nyheter/sverige/nu-blir-det-ljusare-igen-1.1017315
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1821098/nu-gar-vi-mot-ljusare-tider
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6324574.ab

Av någon anledning tycker jag ändå att det är skönt att tidningarna skriver om det. Det får mig att känna en sorts gemenskap med resten av Sverige (och att det kanske finns fler än jag som ogillar mörkret).



Passande musik: http://open.spotify.com/track/7g26UnFiNn2vdZ6Se9QbLi

/J

So paint it black and take it back.

Lovar du att vara ärlig? Nej

 

Du heter: Johan

 

Smeknamn: Har inget.

 

Låt som när du är ledsen sörjer till: Vad som helst av NiN.

 

Beroende av: Mat.

 

Vad tror folk om dig: Vet ej.

 

Stämmer det: Antagligen.

 

Vad får du oftast komplimanger för: Får dem så sällan att jag inte minns.

 

Vad säger du för att imponera på någon: Tror att det handlar mer om vad man gör.

 

Hur imponerar man på dig: Man vågar vara sig själv i alla lägen.

 

Brukar du skratta för dig själv: Ja.

 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: R-A 14:17...

 

Var bor du: Solhem.

 

Trivs du där: Oftast.

 

Äger du några converse: Nej.

 

Sprit, cider, vin eller öl: Öl.

 

Brukar du bli för full: Hoppas att jag inte blir det.

 

Är du allergisk mot något: Nej.

 

Hur svarar du i mobilen: "Hej, det är Johan."

 

Antal timmar sömn inatt: 8.

 

Brukar du komma i tid: Oftast.

 

När mår du bra: På sommaren.

 

När blev du fotad senast: Skolfotot.

 

Hur känner du dig nu: Grå.

 

Vanligaste färg på dina kläder: Svart?

 

Vad tycker du om fötter: De uppfyller sitt syfte.

 

Vad saknar du: Värme.

 

Hade du en bra kväll igår: Med mina mått, ja.

 

Favorit dryck på morgonen: Mjölk.

 

Rakar du benen: Absolut inte...

 

När brukar du oftast gå och lägga dig: Omkring 24:00

 

Är du blyg: Ja.

 

Sysslar du med någon idrott: Inte i någon förening i alla fall.

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej.

 

Har du spytt offentligt: Nej.

 

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Förhoppningsvis är jag kille varje dag.

 

Är du nöjd med ditt liv: Nej.

 

Är du bortskämd: Det vill jag inte påstå.

 

Vad gör du i morgon: Samma som idag.

 

Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Kändisar är i regel dåliga förebilder.

 

Vad längtar du till: Sommaren.

 

Har du bra vänner och äkta vänskap: Jag vill gärna tro det.

 

Vad använder du för schampo: Det som står i duschen.

 

Hur gammal är du: 18.

 

Tycker du om någon just nu: Ja.

 

Gröna eller röda äpplen: Röda.

 

Gillar du golf: Egentligen inte.

 

Vilken tid gick du upp idag: ~11:00

 

Har du sovit i din egen säng inatt: Ja.

 

Har du strumpor på dig nu: Nej.

 

Är det okej att gråta: Ja, varför skulle det inte vara det?

 

När grät du senast: Den 30:e november.

 

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Spara pengarna.

 

Bär du glasögon eller linser: Nej.

 

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej.

 

Har du piercing: Nej.

 

Vill du gifta dig: Med rätt person, ja.

 

Vill du ha barn: Någon gång, ja.

 

Solar du ofta: När tillfälle ges, vilket inte är så ofta i detta land.

 

Är du bra på att laga mat: Jodå.

 

Är du flygrädd: Nej.

 

Hur vig är du: Tillräckligt ovig för att inte betraktas som vig.

 

Är du musikalisk: Nej, men jag skulle gärna vara det.

 

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.

 

Vilken är din favoritglass: Sandwich.

 

Tror du på ett liv efter döden? Njae.

 

Tycker du om sushi? Sådär.

 

Vad äter du helst när du ser på film: En rostad macka.

 

Har du tandläkarskräck? Nej.

 

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kväll>morgon.

 

Vilken ögonfärg har du: Blå

 

Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja.

 

Biter du på naglarna: Nej.

 

Röker du: Nej.

 

Hur ofta tränar/motionerar du: 3ggr/vecka

 

Senaste låt du hörde: Nine Inch Nails – The Fragile

 

/J

"Har du för mycket fritid? Definitivt."

Tänd ett ljus!

dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom
dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom dom (x3)

Tänd ett ljus och låt det brinna
låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu
men det blir ljusare igen

Tänd ett ljus för allt du tror på
för den här planeten vi bor på
tänd ett ljus för jordens barn

dom dom dom.......

kunde höras sjungande av Nv3a på en pub/bar på Södermalm i natt. Kvällen började med middag på Hard Rock Café, och det var riktigt najs. Deras hamburgare är så gaaalet goa! Servicen var riktigt bra och servitrisen var snygg! :) Haha. However. Efter middan traskade vi vidare mot Klubb Company, medan några förade lite på Dovas (?) och kom dit senare. Klubb Company var... mindre bra. Sämst musik. Lite folk. Lite smådyrt sådär. Men ändå, klockan var bara runt 23 och vi var inte tillräckligt tankade.

Efter ett tag där så gav vi upp och rörde oss mot bajenland (även kallat södermalm). Några i klassen hade redan dragit till Bonden som lite finurligt nog ligger på Bondegatan. Där var musiken lite bättre, även fast jag bara kände igen en låt under kvällen (Friday I'm in love). När Bonden stängde blev det fyllekäk utan fylla på donken innan vi hoppa på tuben tillbaka mot förorten.

Hur som helst tyckte jag det var en lyckad kväll. Middagen var god. Company sög. Och Bonden var mysigt. Jag är imponerad  av att klassen lyckades hålla ihop så pass länge, det hade jag aldrig trott. Det var kul att se en liten annan sida av klassen också. Haha, så well, tummen upp för alla som var med igår!

Och Jonna, jag hoppas du ändå fick höra Boom boom boom på jobbet idag. Och Kenjoe, att få ha varit världens längsta kines för några minuter måste ha varit helt awesome! Och Frida, jag gillar att jag skickade sms till dig när din mobil låg i min ficka. Och Calle, jag är ledsen att du fick betala 120 kr i inträde till Company (men jag är helt säker på att jag skrev upp dig som Carl eller Calle, eller nåt sånt). Och Moa, tack för den tänkta skålen :). Och tack till alla er andra som var där igår. Det var skoj.



För övrigt har jag satt upp en grym lista på saker jag skulle vilja göra och kunna. Fredriks drömlista :D haha.

- Se Twisted Sister live en gång till (de kommer till Örebro 8 maj, gissa vem som snart har biljetter?)
- Kunna prata franska flytande. Vive la France!
- Ligga på stranden på Maldiverna med Erik J och äta jätteräkor.
- Tycka att kaffe är gott.
- Se Gyllene Tider på Ullevi med 60 000 andra personer en sommarkväll.
- Få tillbaka min Samsung SGH-U900. Saknar den redan.
- Kunna spela gitarr galet bra.
- Börja gymma på SATS.
- Bo på Manhattan i NYC.
- Åka till Paris igen. En vår- eller höst. En stad som man älskar.
- *Hemligt* höhö.

Små ting påverkar små hjärnor. Är det bara jag, eller har ni också en liknande lista?


Sommartider hey hey!

Nu ska jag se på Anna Ankas jul. Haha, kärlek till henne!
Imorrn 11-20 och tisdag 11-20.30 ses vi på Donken Vby! Välkomna :)

Take care nu Nv3a och alla andra läsare!
// Fredrik

Kunde varit en IKEA-reklam.



/J

http://open.spotify.com/track/7IEeHXr2ShUYCXAZdMMmeL

I love your blue-eyed voice.

Haha, kul kväll NV3A.



Någon frågade var jag gillar att hänga. Call me when i'm sober så svarar jag på din fråga. Och nej, du är inte skyldig mig något :)

Nu sitter jag och lyssnar på Roxette. 03:04. Mysigt.

Shoutout till A.L. Vi saknade dig ikväll.

Trevliga sms uppskattas på 073-0860798.

/J

http://open.spotify.com/track/0Eg4qP0GJUirsZtP1pTV6R

SPÅÅÅÅRA!

Efter tre år är det dags att spåra ordentligt. Vi har nu avslutat höstterminen och har bara vårterminen kvar innan vi är fria (eller well... tagit studenten iaf). Det måste firas!

När? Lördag den 19 december (Klockan 20.15 och framåt).
Hur? Först middag @ Hard Rock Café på Sveavägen (bord för 18 pers bokade till kl 20.30) och sedan ut och klubba.
Varför? För att vi aldrig har spårat ordentligt och för att vi bara har en termin kvar.

Nattklubben vi tänkt dra till efteråt är Klubb Company som ligger på Kungsgatan 15. Tidigare huserade Malibu där, men nu har alltså Company tagit över. Alla 21 personerna (se nedan) är inskrivna på gästlistan som gäller fram till 23.15 (=gratis inträde). :)

Finns två dansgolv där - ett som spelar House och ett som spelar det som är inne just nu. Det finns 3 barer och man kan sitta och chilla om man inte orkar pumpa hela tidn :)

GLÖM FÖR FAN INTE DITT LEG!

Vi kan träffas kl 20.15 utanför t-bana Odenplan. Om det är något kan ni bara ringa mig 073 740 78 07.

PEACE OUT hälsar Fredrik med flera.

(spåra!)

The best a man can get.

Använder bloggen som informationskanal till min Nk-grupp. Hur som helst, någon undrade vilket raklödder vi använde:






Och naturligtvis,



/J

http://open.spotify.com/track/6eSenvDwIVjNQLiQPcF7rL

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullov (efter NK-labben).

Höhö, hej bloggen!

Mörkret har lagt sig, men den vita snön lyser upp. Myspys-jul!

Johan var lite väl emo i sitt förra inlägg? Började yra om mervärden för läsaren osv osv, vafan Johan, vi skriver för att vi vill skriva. Bara av den anledningen. Men what so ever, alla får bjuda Johan på shots på lördag.

Nu blir det en massa NK-skrivande, önska mig lycka till :D

// F

ps1. glöm inte julavslutningen imorrn, kl 12 i ljushallen :)
ps2. tagga inför lördag!

Så är det bara ett långsamt farväl.

Hej.

Vet inte riktigt hur jag ska börja.


You can't start a fire without a spark.


En blogg ska vara intressant att läsa. För att den ska vara intressant att läsa bör skribenten själv tycka att texterna är någorlunda intressanta. Annars är det liksom ingen mening att skriva, om man själv inte tycker att inläggen är läsvärda. Det är i princip min känsla just nu. Mina texter ger inget mervärde till er läsare och det ger inte heller mig så mycket att skriva.


When your sparkle evades your soul.


Jag påstår inte att jag "gör slut" med MVGFORLIFE. Bloggen MVGFORLIFE var tänkt att handla om NV3A - världens bästa klass som fick 100% emfauge på vartenda prov. Klassen som höll ihop genom vått och torrt,  klassen som helt enkelt hade MVGFORLIFE. Det var bloggens syfte att skapa denna stämning och att få klassen att känna en sorts gemenskap. Tyvärr rivs murar och det är rätt surt när man inser att NV3A inte är världens bästa klass.


And all the lights that light the way are blinding.


Missförstå mig rätt; det finns ett par personer i klassen som förgyller min vardag. Ett par personer som alltid är "awesome" och får mig att uppskatta allt som har med skolan att göra. Förmodligen vet ni inte ens vilka ni är och detta beskyller jag helt mig själv för. Personligen är jag heller inte världens gladaste människa och jag kan erkänna att jag inte bidrar särskilt mycket till NV3A's stämning.


But what goes up must come down.


Jag kommer säkerligen att fortsätta skriva här, men kanske inte lika ofta som förut. NV3A är trots allt den bästa gymnasieklass jag gått i och den enda tillhörighet jag har.

Känn er nu inte skyldiga på något sätt. Det kan hända att det är den mörka vintern som får mig att skriva detta :)

/J


And it was all yellow.



y'/y=5 => y'-5y=0 => y=Ce^5x :)

Tittut i bloggen!

Nu är nästan allt över. Sista matteprovet i mitt liv skrev jag imorse. Det känns lite tråkigt. Aldrig mer matte. Aldrig mer kemi. Hur ska nu detta gå? :( Tänk dig en värld som rasar! Skämt åsido, jag är glad att det är gjort. Nationella idag var lite mysigt förresten. Det bästa av allt var runt kl 11.30 då solen sken in på mig och man såg snön där ute. Awesome!

Nu är det två dagar kvar av vår näst sista termin ever @ BLG. Hur kännns det? Förresten är det också bara tre dagar kvar till Nv3a spårar riktigt ordenligt tillsammans för första gången, det ska bli roligt faktiskt :)

Imorgon börjar vi 10.20 med vår sista Kemi B lektion någonsin. (För er som missa det så har vi ingen Samhällskunskap imorgon).

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan läsa. Var på stan i måndags och köpte en bok - "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva". Har bara läst något kapitel ännu, men den är ruskigt bra.

Vi ses imorrn alla söta mvg:are!

// F

Godnatt mitt vinterland.

Blev inte mycket matte-pluggande ikväll... men det gör inget, allt är så flippchill just nu. Matte E nationella kommer gå super imorrn.

Fick ett sms av Gustav B som frågade när vi börjar imorrn (som vanligt). Först tänkte jag vara elak och säga att provet börjar kl 10 efter onsdagsrasten, men jag hade inte samvetet att göra det. Men fatta vilken rolig syn, Gustav kommer inspringande i aulan kl 10, när halva provet har gått, ger mig en mördarblick och sumpar sitt betyg. Haha, det är skadeglädje det... <3

Nej - men klockan 08.00 - 12.00 i Aulan. Det blir bra det.

Nu äre gonatt som gäller.

// F

Hej mitt vinterland!

Redan när jag vaknade imorse tror jag att jag kände på mig att det var snö och väldigt kallt ute eftersom jag, trots att väckarklockan ringde 6.15 låg kvar 10 minuter, 20 minuter, 30 minuter under det tjocka och varma täcket för att slutligen gå upp 6.50. När jag drog upp persiennerna möttes jag av snö, snö och snö. Det var vitt. Första tanken var "fakk, nu äre vinter". Den tanken ändrades när jag efter frukosten klev ut och började gå mot bussen. Det var ljust och vitt ute. Det snöade. Man blev liksom glad. Det var mycket snö, och ni måste hålla med om att den "första" snön är speciell. Den gråa, trista och mörka hösten är nu borta och utbytt mot den vita, om än lite mysigt mörka, vintern. Det känns bra.

Skolan bjöd på bra dag. En lektion. Marknadsföring. Det var en bra lektion. Vårt projektarbete i ämnet fick ett välförtjänt MVG. Det är ju trots allt vi som är mvgforlife, så något annat vore bara konstigt.

Efter marknadsföringen kaosade jag runt lite i skolan på jakt efter någon med en viss version av programmet "andra" till miniräknaren. Programmet löser andragradsekvationer, men av någon konstig anledning har min miniräknare börjat svara att alla andragradare är icke-reella. Najs. Skitsamma. Matte E NP imorrn. 8-12. Taggad? Jaaaarå! Ska börja plugga seiröst nu snart ... (hehe).

Dagen har tillbringats med att skotta snö (det är skoj), datorn har kraschat (blev livrädd), pratat med diverse supporttekniker (det var tråkigt) och slutligen fått igång datorn igen (blev glad igen). Där imellan hann jag med att träffa en kompis. En bra dag helt enkelt, om än litet ineffektiv.

Nu blire som sagt matte resten av kvällen. Imorgon är det också över.

// F

Etthundra procent 90-tal.

Mmmmmmm... bästa tv-serien någonsin.



/J

https://www.flashback.info/showpost.php?p=20331110&postcount=24 <-- Gjorde mig hoppfull :)

Lördagen den 19 december spårar Nv3a.

Efter tre år är det dags att spåra ordentligt. Vi har nu (snart) avslutat höstterminen och har bara vårterminen kvar innan vi är fria (eller well... tagit studenten iaf). Detta tänke några i klassen fira.

När? Lördag den 19 december (Klockan 20 och framåt).
Hur? Först middag @ Fridays Kungsträdgården och sedan ut och klubba.
Varför? För att vi aldrig har spårat ordentligt och för att vi bara har en termin kvar.


Vi hade tänkt att äta/boka bord till runt kl 20, sedan äta och efter det dra ut i Sthlms underbara nattliv. Om du inte vill/kan äta på Fridays innan ansluter du efteråt, eller om du bara vill äta så går det också bra. Men en lördagkväll @ Fridays = mycket folk, och om alla ska få plats så måste vi nog boka bord. Så för att veta hur många platser vi ska boka måste vi veta vilka som skulle vara på - så ni som vill äta på Fridays, skriv det i kommentarfältet.

Vilken nattklubb vi drar till först är inte bestämt. Någon som har något tips? En del tycker Metro... Tänkte att det också kan bestämmas så vi kan skrivas upp på gästlistan och slippa inträde :D

http://weblogs.sun-sentinel.com/features/food/restaurants/blog/fridays.jpg

Övriga synpunkter och förslag tas inte emot. Haha, om de inte är väldigt bra. Dagen är bestämd. Tiden är bestämd. Fridays är bestämt. Klubba är bestämt. De som vill hänger på, de som inte vill behöver inte - enkelt :)

/ Fredrik med flera.

Looking back over my shoulder.

Hej alla underbart aktiva läsare.

Idag var det som sagt skolans årliga luciatåg. Som vanligt störde jag mig på att man varken kunde se vem som var lucia eller vilka som sjöng. Det är nästan halva grejen för mig. På tal om att Carl inte gillade skolkören, SVT's luciatåg var riktigt bra. Framför allt hade de en awesome lucia, inte sådär bitter som lucian alltid intalas vara.



Åt sedan lunch på subway, och insåg något medans jag satt där. Majoriteten av alla passerande människor såg väldigt olyckliga ut. Undrar vad det beror på.. Minns att jag läste en undersökning där fler tyckte att julen handlade om att "köpa julklappar" än att "vara med familjen". Sorgligt :/

/J

http://open.spotify.com/track/2P2ZvdRdpSoINiAx87zNac

Lucia, julklappar och annat.

Dagen, den 14e december, började traditionsenligt med Lucia i ljushallen. Det var många från Nv3a där och det var mysigt. När vi kom till skolan hade de satt ut marschaller längs hela huvudentrén. Det var fint. Kören var, trots att Calle inte tyckte den var bra, bra. Blir alltid så mysigt när allt är mörkt och några ljus brinner. Tänd ett ljus och låt det brinna.

Efter luciafirandet och fikat åkte jag in till stan där en dag fylld med julklappshandlande mötte mig. Mamma och jag åt lunch på Grodan. Jag hittade en massa saker. Är det inte lite konstigt? Ibland hittar man ingenting, medan dagar som dessa hittar man galet mycket? Tror mycket beror på att mamma är med. Dels kan hon bidra rent ekonomiskt och så hittar vi alltid mycket saker när vi handlar tillsammans. Haha, så nej, jag skäms inte för att handla kläder med min mamma som 18 åring...

Några tusen kronor fattigare och julklappar inhandlade till nästan alla kom jag hem. Larmkillen kom och fixade lite med larmet. Vi har nämligen skaffat nytt larm som fungerar sådär.

Middagen har nyss avnjutits och jag hade tänkt att få igång vår nya TV till köket/matsalen - men jag hittade inte TV-kortet, så det gick inte :(

Kollade nyss mitt schema för de kommande veckorna @ donken. Under vecka 52 och 53 har jag 71 timmar schemalagd tid ungefär. Nu snackar vi cashflow. En sak som känns sådär är att jobba 8-9 timmar med start kl 9 på nyårsdagen. Bakis och skakis, nu kör vi.

Nu ska jag plugga Matte E.

Senare ikväll kommer något spännande att publiceras. Men alla som går i Nv3a får se till att boka in lördag den 19 december på kvällen. (Alltså nu på lördag). Vad som händer då får ni veta om någon timme, men boka in datumet så länge :D PEACE.

// F

Det går bra nu.

En vecka kvar.
Jullov.
Julafton.
Nyårsafton.
Ett nytt år.
Börja om.
Ledighet.
Tjäna pengar.
Drömma.
Höga mysfaktorer.

Det går helt enkelt väldigt bra nu. Jag har personligen redan tagit jullov. Matte E nationella på onsdag känns lååångt bort och jag ska börja plugga till det imorrn kväll. Det känns kanoners.

Imorgon är som vi alla vet lediga, men hoppas att många ska till skolan i alla fall. Klockan 07.45 är det årets upplaga av BLGs lucia - vilken kommer bli den sista för oss :(. På eftermiddagen är det curare. Efter lucia och lite fika ska jag till stan och handla julklappar och äta lunch på Grodan med mamma. HÖÖÖÖÖG MYSFAKTOR på morgondagen med andra ord! (bara så att ni vet alltså... haha "intresseklubben antecknar")

Till alla runt spånga/kälvesta-hooden:
Fredagsbussen@imorrn avgår 07.02 från Spånga station. Fredrik kliver på halvvägs 07.10 och då kör vi :D


Nu ska jag snart börja krypa ner i min säng och sova gott. Sov 12 timmar i natt, det var awesome... eftersom väckarklockan ringer kl 06 imorrn så lär det inte bli mer än 6 timmars sömn i natt. Det är egentligen rätt skumt. Hur man kan sova 12 timmar ena natten, och sedan nästa natt bara hälften av den tiden - men ändå vara typ lika pigg?

Aja what so ever. Hoppas ni haft en bra helg.

(Förresten, är det någon som vet om man kan köpa ett halvårskort@SATS och hur mkt det kostar?)

// F

There goes my hero
Watch him as he goes
There goes my hero
He’s ordinary

Song with a mission



// F

Åh, det är skönt när mitt Stockholm är grönt.



Nio dagar kvar. Sen blir det ljusare igen.

/J
Date Sunrise Sunset Length
Today 08:35 14:47 6:12
+6 months 03:33 22:03 18:30

Confessions of a teenage drama queen.

Hejsan bloggen!

Fredrik har noterat att jag varit lite inaktiv på bloggen den senaste tiden. Jag har ingen direkt ursäkt förutom att jag helt enkelt inte haft så mycket att skriva om.

Hur som helst. Det har varit en intressant vecka. Jag har konstaterat ett par saker som kanske är värda att nämna:
  • I NV3A är det okej att vara deppig för att man har gymnasiets sista mattelektion.
  • Det är också okej att ha ångest för att vi har vårat absolut sista kemiprov.
  • Siktar man inte på MVG betraktas man som konstig.
  • Får man (trots hårt arbete) inte MVG är det lärarens fel.
  • Det är NV3A:s fel att vår Nk-lärare sover mindre än fem timmar per dygn.
Okej, let's rewind time till Dödsprovet Kemi B. Jag tror aldrig jag har sett skolan så himla spänd. Varenda trea smög runt och diskuterade kemi, för att inte tala om pluggandet vid frukosten. Även allas vår kines (ryss?) var taggad:




Personligen förlitade jag mig på högre krafter:



Hoppas alla NV3A:are skrev ett überlyckat sista kemiprov. Nu ska jag försöka njuta av den sista helgen innan det sista jullovet. Någonsin.
Deprimerande? Ja.

/J

http://open.spotify.com/track/3bmhHjwyRvsWRsrTLBbGzx

There goes my hero

Bonjour!

Nv3a hade idag klimatdebatt. Trots att "alla" var väldigt "oförberedda" på grund av kemi B provet dagen innan var alla galet bra.

Nedan kommer lite bilder från dagen, de blev inte så många och så bra - men what so ever.


Hola amigos!


Mitt namn är Chekib Kahlil och jag är rikare än dig.


Ryssarna - tunga snubbar.

Veckan plus- och minuslista :D

+ för att vi aldrig mer behöver läsa kemi
+ för att det bara är en vecka kvar till jullovet
+ för att jag kan handla saker på internet själv numera :D
+ för att det är idolfinal om 10 minuter
+ för att julpyntet har börjat komma upp hemma (= lite julkänsla)
+ för vår nya tv + superhögtalare :)
+ för Foo Fighters
+ för att vi är lediga på måndag

- för att julklappar är galet svårt att både köpa och önska sig :(
- för att det är mörkt 24-7
- för att det är Matte E - nationella på onsdag och för att jag aldrig mer kommer ha en matte-lektion :'(
- för att ställa väckarklockan på 6.30 imorgon
- för att johan inte bloggat på länge - VAD HÄÄÄÄÄNDER JOHAN BRUR? :(
- för att pengarna från mitt konto försvinner fort nu
- för att det inte är någon snö

+ vann med 8-7 över -, härligt va?

Till slut. Återigen, på måndag är det Lucia. Sista gången. Någonsin. Det får inte missas. Vi är lediga, men va fan... sova några timmar extra eller inte är skit samma, det kommer alltid finnas sovmorgonar.

Alltså - alla: Luciafirande på måndag!
Var? @BLG, ljushallen
När? 07.45 (portarna stängs 07.43)
Hur? Glada och mysiga ( Lucia har mysfaktor 10!)

Efter? Blir det fika/frulle i Örngottet :) Och efter det har man hela dagen på sig att handla julklappar! Awesome.

My hero

Idag var en bra dag. Inget snack om saken. Verkligen bra. Hoppas imorgon blir en minst lika bra dag. Oljeshejkande på förmiddagen och sedan julhandla på eftermiddan, och sedan helg :D

Dagens absolut bästa, om inte veckans bästa videoklipp presenteras nedan. För övrigt är denna spelning nog en av de bästa som har skådats? Foo Fighters!


Today is a good day.


ALDRIG MER KEMI B!!!!!!!

Jag saknar ord. Befrielse kanske passar, men jag vet inte. Just nu är jag bara så galet glad över att kemin är över. För alltid. Varje morgon kommer jag framöver vakna upp lite gladare och med några bekymmer mindre. Det känns bra.

Snart är det jullov... :D


Btw.

På måndag är det absolut sista gången ever du har möjlighet att vara med på Lucia i skolan, och den chansen vill man ju inte missa? Vet att vi egentligen är lediga hela dagen, men wtf, det börjar 07.45, och efter det får man fika. Så någon mer än jag och Felicia som är på? Typ först lucia, sedan frulle och sedan får man göra vad man vill :D Sounds awesome till mig.

In the day nothing matters. It's the night time that flatters.

Såhär i provtider blir man lätt lite nostalgisk. Därför kan det vara skönt med lite 70- och 80-talsmusik :)

Idag råkade det bli ABBA.

Så himla rolig musikvideo, heeeelt underbar koreografi!
0:46 är ju nästan legendarisk, moven vid 1:25 likaså.
Jag älskar mot slutet när båda tjejerna verkar dansa helt improviserat (självklart i otakt).



Men oj vilken kvinna Agnetha Fältskog var på den tiden.

/J

PS. Frukost i skolan imorgon, någon? Powerplugg (läs powermys) @07:45.

Congrats!

Efter en jämn slutkamp, med en något inaktiv kines så vann Madde mvgforlifes andra tävling! Ett stort grattis :) Vinsten blir som innan sagt en kaffe, cheers!

Eftersom det är lill-lördag idag, och eftersom jag tror att folk i Nv3a prioterar utgång istället för kemiprov kommer jag med ett av kvällens kanske viktigaste tips:

Don't drink n'Deriv


// F

Och vinnaren är...

... eftersom både Madde och Kenjoe fick lika många poäng så kommer här en utslagsfråga (eftersom Calle redan svarat på den första utslagsfrågan :( )

Så here we go (bara Madde och Kenjoe får svara): Radiokanalen Bandit Rock har gjort en cover på denna låt som får mig att längta efter ljusare tider, covern handlar om ångesttider. Vilken orginallåt är det jag tänker på och vem har gjort den?

Den som svarar först vinner :)


Här kommer för övrigt de rätta svaren (iaf de svar jag hade tänkt mig)

1. 3 st.
2. En tjej som slutade i 1an :( (Men du får åka med på flaket :D)
3. 750 poäng (Matte A-E, Fysik A - B samt Projektarbete)
4. 1 - Ken my joe :D
5. En ordentlig instruktionsanalys. (Pluspoäng till Kenjoe som svarade att det ibland kan utmana i ett "HÅLL SÄFTEN")
6. CES, Sten till Erik :)
7. Nej. Men vi borde tamejfan ha det.
8. Staffan Stalledräng
9. En scoutstuga.
10. Glass (den var väl inte svår :( Surprice = felstavning för Suprice = Glass)
11. Pasta
12. Erik J

Peace out!

Ibland är matte riktigt användbart...


Erik Sturesson har ikväll tillämpat sina matematikkunskaper från Matte A - Matte D och gjort följande, revolutionerande uträkning:



Det får avsluta dagen.

// F

MVGFORLIFE presenterar stolt TÄVLING#2

Ny tävling på gång. Från och med att blogginlägget publiceras har ni 24 timmar på er att lösa frågorna. Tävlingen är simpel. Ni svarar genom att kommentera. Man kan få tolv rätt, den som svarar med flest rätt snabbast vinner. Tävlingen är bara öppen för elever @ BLG (även utanför klassen).

Frågorna lyder:

1. Hur många i klassen har under sin gymnasietid jobbat på donken?
2. Vem var Lovisa?
3. Hur många poäng kommer Johan att ha läst med Sussie när vi gått ut trean?
4. Hur många kineser har vi i klassen?
5. Innan varje inlämning/prov genomför Nv3a traditionsenligt något speciellt på någon lektion i det aktuella ämnet innan provet/inlämning - vad?
6. Vem yttrade det som skulle komma bli ett av de mest klassiska citaten i Nv3a ever - "Alla har vi våra böjelser"?
7. Har vi i Nv3a haft någon tårttävling under våra tre år?
8. Vilken melodi var det på låten vi sjöng till Staffan när han gick i passion?
9. Klassresan som planerades (men som inte blev av) - till vilken destination var resan planerad till?
10. Nämn minst en "BLG-synonym" till suprice.
11. Vilken typ av mat får vi alltid på fredagar?
12. Vem vann mvgforlifes förra tävling?

Om det är flera som har alla rätt, så kommer nedan en utslagsfråga:


Utslagsfråga:

Vem (både karaktären och skådespelaren) sade följande replik och i vilket program?

"Dö av en nattmacka? Nä, nu får du skärpa dig."


Vinsten är denna gång något alldeles extra. Ni kommer vinna en bamsekram var av crewet här på mvgforlife. Inte illa va? Ni kan även få en autograf om ni vill :) Höhö, ni kan få en kaffe också.

Peace.

Igår, idag, imorgon - för evigt mvgforlife.

God eftermiddag bloggen.

Antar att det är flera som kikar in här i jakt på att hitta annat att göra än att plugga kemi. Hela eftermiddagen har jag ägnat åt banken, fixa e-fakturor, sålt och köpt lite aktier, fixat SL-kort till i vår och allt annat som inte har med kemi att göra. Jag tror mitt huvud undermedvetet försöker få mig att undvika kemin, men nu ska jag allt ta tag i det. Kapitel 19 står på dagens schema. Det blir mustigt, mastigt och andra adjektiv som börjar på m, men det ska gå. Tre kvällar till, kämpaa råååå!

Efter kritik från klassens enda kines så har vi nu bytt tillbaka vår "rubrik" eller vad det heter till mvgforlife. Ber om ursäkt om bytet av namn till gforlife upprörde allt för många trogna nv3a:are. Ryktas om att en del tycker att bloggen inte lever upp till sitt namn - och till er vill vi säga: FUCK YOU! Vi skriver tamejfan vad vi vill :) Puss på dig kenjoe!

Idag fick vi, efter X antal veckor tillbaka Nk A proven. Det var skönt. Och vår stora laboration om ämnens giftighet verka ha lyckats! High five någon :)

Sorligt nog hade jag idag min sista Matte-lektion ever @ BLG :( Det är nog för hemskt för att vara sant. Har förvisso ett Matte E nationella nästa tisdag, det tröstar mig lite, men ändå... snart är den borta. Snyft. (Helt ärligt, matte är skoj ibland.)

HEJDÅ BLOGGEN.

// F

Tillsammans är man mindre ensam.

Höhö, humor gör livet lite roligare.

Nej, nu har jag verkligen fått nog av nikotinamidadenindinukleotider och sånt där. Ska strax hoppa i sängen, men tänkte först säga gonatt till bloggen.

Den här helgen har tamejfan varit den konstigaste på mycket länge. I fredags hade jag nog årets sämsta dag. I lördags började dagen dåligt men blev sedan bara bättre och bättre. I dag vaknade jag klockan 11 och kände att jag ville gå upp (wiho, första dagen på... ett tag). Har dessutom faktiskt pluggat stora delar av dagen, vilket jag tycker är glädjande.

Har under helgen även sett alla tio avsnitt av Robins som finns utlagda på SVTplay. Robins måste nog tamejfan vara det bästa programmet i SVT näst efter Kvarteret Skatan. Robins kan beskrivas med två ord - mysigt och uppmuntrande. Typ lagom. Se det vettja!

Avslutar dagen med en (rolig) bild jag hittade, hahah helt ärligt, den är faktiskt lite rolig :)



Godnatt kära läsare (och kom ihåg - mördare är inte hjältar!)

// F

We'll do it all
Everything
On our own

We don't need
Anything
Or anyone

If I lay here
If I just lay here
would you lie with me and just forget the world?

I don't quite know
How to say
How I feel

Those three words
Are said too much
They're not enough

Adenosintrifosfat och andra härligheter.

Mörkret har lagt sig över Kälvesta och Fredrik har börjar bli lite hungrig. Steg upp med tuppen (höhö eller inte) klockan 11. Ända sedan dess har jag i princip pluggat kemi (visserligen väldigt ineffektivt). Glädjande nog kan jag berätta att jag kan kapitel 21 nu :)

Alltså bara kapitel 19 och 20 kvar. Det är ju bara 40 sidor text och 32 uppgifter kvar att förstå och lära dig. Vet ni? Just nu hatar jag kemi. Finns det något tråkigare än biokemi? Svar ja. Magnetiska fält. Men efter det så nej.

Men det är bara att kämpa på. Nu ska jag lära mig något som kallas för glukoskatabolism och vad ATP är och så vidare och så vidare. Det här blir spännande.

Fil:TCA-svenska.svg

Har ni börjat plugga?


Och vad tycker ni bloggläsare - blir det för mycket non-nv3a och för mycket fredriks-privata-liv här? Ska jag starta en egen privat blogg á la Blondinbella, Kissie och Kenza? Ja eller nej? Rösta and I'll acceptera majoritetens vilja.

Över och ut.

// F

Reach out and touch faith
Your own Personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who cares
Your own Personal Jesus
Someone to hear your prayers
Someone who's there

F. F. L.

Är det någon som driver, eller har Gunnel verkligen gått och skaffa fejjan?

Tänk att kunna sitta och facebook-chatta med Gunnel om kemiska bindningar, kolvänten och annat skojsigt :)


Just nu fryser jag. Och det håller på att bli mörkt. Men det gör inget. Nu kör vi. (Edit 21:26 - det gör det visst) Helg. Hörs på måndag.

// F

(favorit i repris:)
I don't care if Monday's blue
Tuesday's great and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday, I'm in love


Working 9 to 5, what a way to make a living.



Inte världens mest intressanta blogginlägg kanske.

Funderar på att lägga upp ett "dagens recept" senare. Kan bli spännande!

/J

Darkness falls across the land. The midnight hour is close at hand.

Heeej bloggen!

Vakande nyss från min 4h långa power nap. Var ruskigt trött efter SACO-mässsan, det tär verkligen på krafterna att vandra runt i de där enorma mässhallarna. Vet inte om den var så himla givande heller :/

Efter mässan cruisade jag och några andra runt på södermalm och letade efter mat. Vi kunde inte bestämma oss var vi skulle äta så det slutade med att vi åt på Burger King. Awesome.

Nu ska jag äta några


med



Hörs imorgon,
/J

http://open.spotify.com/track/5ntFmcOMGZZ7E5Fbd3yN2F

Det var en gång ...

... en liten, liten pojke som hette Fredrik. (haha näe, men fan, jag ska nog skriva en godnattsaga till klassen snart, det vore awesome). Aja, jag börjar om:

Aaaaaaaaaaaaaaaaah. Vad det är skönt att sitta ner hemma.

Dagen började sedvanligt med skola och samhällskunskap. Under lektionen introducerades vi inför klimatdebatten vi ska ha nästa fredag. Jag och J hade innan lektionen tippat på århundrats instruktionsanalys av Nv3a - men denna uteblev konstigt nog. Jag har mina teorier om varför. Båda lärarna var väldigt bra på att prata bort problemen (att vi har lite tid) och istället bara prata på om en massa annat. Trist. Jag och Karin fick för övrigt OPEC. Ascoolt. Vi har bestämt oss att klä ut oss till Algeriets och Saudiarabiens oljeminstrat (typ som oljeshejkar med svarta solglasögon). Försök slå det!

På kemin skulle vi repetera. För mig och flera andra kändes det dock som allt annat än repetion. En del saker hade jag inte ens hört. Sakta men säkert har jag börjat inse att det här provet är ett galet mastigt prov. Imorgon måste jag bara börja annars är jag fucked.

Efter kemin åkte vi till SACO-mässan som inte gav någonting. Eller jo. Pratade med en snygg tjej från Linnköpings universitet (hon kom från Lund och pratade skånska - jättegulligt haha :D). Direkt efter mässan åkte jag till jobbet. Vad jag trodde skulle bli århundrats jobbigaste pass blev som vilket annat som helst. Det var riktigt skönt. Fick till och med beröm av Mr. Donken. Vi klarade tydligen kontrollen jättebra. Som inte det vore nog fick jag en försenad 18årspresent/julklapp av Issa :) (jättejättejättetack om du läser här issa :P)

http://www.saco.se/upload/Bildarkiv/Studentm%C3%A4ssan/Besokare2008.jpg

Nu har jag i alla fall kommit hem och sitter här och chillin', flippin' and chillin'. Imorgon har jag marknadsföringsredovisning... borde kanske öva lite på den? Få se. Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen. Älska duschen.

Allt för denna gång. Imorgon blir nog en av de bästa dagarna på länge. Och hela helgen blir nog också en av de bästa helgerna på länge, så tagga till nu :D

Peeeeace out suckers!

// F

We'll do it all
Everything
On our own

We don't need
Anything
Or anyone

If I lay here
If I just lay here
would you lie with me and just forget the world?


Sömn och andra väsentligheter

Klockan är 04.59. Under ett vitt, fluffigt duntäcke ligger en liten pojke och avnjuter de sista sekunderna av sin välbehövliga skönhetssömn. Kroppen är lugn och avslappnad medan själen upplever drömmens gåtfulla mystik. Pojken färdas genom mäktiga landskap och obskyra passager, och man kan nästan skönja ett leende på hans karmosinröda sammetsläppar. Under nattens timmar är han fri. Fri från oron, ångesten, eländet. Han är så vacker när han sover.

När klockan slår 05.00 skräller väckarklockan igång. Den bedrövelse som i detta ögonblick sköljer över pojken är hemsk bortom alla ord, och i sitt halvvakna tillstånd nöjer han sig med att mumla en hädelse av extra grov karaktär. Trots att ögonen brinner och benen har domnat vet han att klockskrället måste stängas av, frukosten intas och gymmet besökas. Eftersom klockan strategiskt placerats i rummets bortre ände innebär det att han måste vandra dit, vilket inte är fullt så trivialt med ett dött benpar. Efter att ha rasat ihop en gång lutar han sig mot byrån och släpar sig fram likt en våt disktrasa. När han slutligen lyckas stänga av klockhelvetet visar den 05.01. Dagen har börjat.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Fördelarna med att jag numera vaknar klockan fem är givetvis att jag hinner göra mer under dagens gång. Jag har inte gjort något för att effektivisera den sömn jag faktiskt får, utan har helt enkelt kapat antalet sömntimmar med två. Att lyckas hasa sig upp i arla morgonstund kräver visserligen en mental prestation utan dess like, men på något outgrundligt sätt hinner jag alltid ösa i mig frukosten innan hjärnan kortsluts och eliminerar därmed risken för att somna om.

Nu lämnar jag sömnens värld (återkommer senare) för en stund för att övergå till en mer typisk bloggstil. Vem är jag? Jag är dagens gästbloggare, och eftersom många av er fått nys om mina morgonvanor i skolan är min identitet antagligen känd för de flesta. Tråkigt. Nu kan jag inte fylla inlägget med ledtrådar. But, I digress.

Julen närmar sig. Hur märks det? Ja, inte har någon hjärtlig stämning inställt sig här hemma, inte. Mamma har börjat stressa över julmiddagen som hon helst skulle slippa laga själv och irriterar sig på avsaknaden av juldekorationer i överflöd. Misstolka mig inte, vi har adventljusstakar, julbelysning på balkongen, en julstjärna och en gräslig vaxtomte, men min kära mors behov av vad hon kallar ”mysig stämning” är omättligt. Jag fruktar ledgångsreumatism efter alla förbannade besök i källaren för att försöka hitta något mer att pryda lägenheten med. Kalla mig tråkig, men jag lyckas inte motivera mig med fantasier om den perfekta julen, eftersom jag ställer mig rätt likgiltig inför allt det där. Det hindrar mig givetvis inte från att njuta av en bra julklapp!
Tappade den röda tråden. Ja, justja.
Hur jag märker att det nalkas jul:
- Mamma blir allt mer stressad
- Vällingby Centrum blir allt folktätare
- Det har blivit alldeles överjävligt kallt (avsaknaden av jacka kan anses vara en bidragande orsak, men detta är bara en hypotes).
- Det dyker upp en Musse Pigg-chokladkalender i mitt rum
- Systern min har gjort en lista på saker jag förväntas köpa åt henne

Nej, usch, om tomten hör denna cynism får jag inga klappar alls.

Någon som sett Wanted? Den adrenalinladdade, nervkittlande actionthrillern med kvinnan med de oproportionerligt stora botoxläpparna (Angelina Jolie)? Se den!
Kenjoe avrådde för ett par veckor sen från att se filmen, eftersom den enligt honom var ”den sämsta jävla filmen jag någonsin sett”. Jag kände omedelbart ett starkt behov av att uppleva något sämre än ”The Village” och satte igång filmen. Min önskan besannades. Filmen var så katastrofalt usel att jag brast ut i skratt ett flertal gånger, mest under de scener som klassats som ”nervkittlande”.

Twilight är också en stark bottenkandidat, men eftersom det numera är coolt att hata Twilight och jag har ett starkt behov av att känna mig alternativ, avstår jag.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mitt utdragna vrövel är uppenbarligen bara ett sätt för mig att skjuta upp psykologiplugget. Nu måste jag dock sätta punkt och tacka för möjligheten till en sekund i rampljuset på denna fantastiska blogg. Det sista jag vill ha sagt är:

Kolla in min nya sömnblogg! Under jullovet kommer jag att försöka konvertera till ett så kallat polyfasiskt sömnschema. Detta är extremt mentalt påfrestande i början, så jag tänkte skapade en blogg för att låta folk följa mina framsteg. Information om polyfasisk sömn och olika sömnscheman kommer att dyka upp på bloggen efter hand!

Länk: dundermannen.blogg.se  (”dundermannen” kommer från ”Uberman Sleep Schedule”, som är schemat jag ska försöka konvertera till)

Tack för mig!

//Pi-mannen


When you try your best but you don't succeed.

Iiiiiih, så himla kallt ute idag!
Kan inte förstå varför folk bosatte sig i Sverige från första början. De kan ju omöjligen ha upplevt den förfärliga Svenska Vintern (eller så var det den som hindrade dem från att vandra tillbaka?).

Nej, nu ska jag drömma mig bort till en varmare plats.

Förslagsvis


Eller kanske
http://open.spotify.com/track/3Uy7EltO1lZNDnTJL94Vci

/J


So live like you're never living twice

Dagens mysdag bjöd på en rad mysigheter. Att få börja kl 10 och sluta två lektioner senare är lycka, det brukar det vara i alla fall. Samhällskunskapen bjöd för övrigt på en undervisning med mysfaktor -1. Klimatdebatten. "Vi-kommer-alla-att-dö" - filmer och liknande. Man blir inte glad av skiten och som att man inte har tillräckligt med saker att bekymra sig för redan. Lägg ner miljön, vi kommer ändå vara stendöda innan något hemskt händer. Och det löser sig nog ändå. Take a chill pill och åk till Maldiverna istället.

Har varit hemma några timmar nu. Har jag börjat plugga kemi som jag skrev igår? Nepp. Att säga en sak betyder inte att jag gör det. Så ni som panika över att jag sa att jag redan skulle börja plugga kemi idag - andas ut!

Imorgon blir det en lång dag. Två lektioner. Snabb lunch. Åka till Älvsjö. Panika över framtiden i någon timme. Skynda tillbaka till pendeln och tuben. Till Vällingby. Börja jobba redan klockan 16 med ett ev. "finbesök" hela kvällen, och sedan hem och försöka lära sig marknadsföringsredovisningen utantill. Mumsig dag. :)

Vad ska ni göra ikväll?

Jag ska bara chilla. Och länga tills på fredag.

// F

Veckans tre låtar som är de enda som spelas i mina högtalare right nu (med spotify-länk!):

1. Modern Chart Toppers - If today was your last day (as made famous by Nickelback)
2. Laakso - Västerbron.
3. Snow Patrol - Chasing cars


The future is in the air.

Som ingen vet arrangerar Gamla Blackebergare en uppsatstävling varje år för alla elever på BLG. Redan i oktober när jag såg affischer om detta bestämde jag mig för att skriva ett bidrag. Men årets tema - "innanför - utanför" - var lite väl klurigt. Tiden gick fort och plötsligt var det decemeber. En dag innan sista anmälningsdag. Började faktiskt redan i måndagskväll med att skriva, men skrev klart först idag. Det kändes skönt. Tolkade det lite väl fritt, och även fast det möjligen kunde blivit lite bättre så var jag nöjd. Nöjd med att jag höll ett löfte till mig själv - att skicka in ett bidrag. Och om inte annat var detta ett bra tillfälle till att skriva ner tanker och reflektera lite. Jag gillar sånt.

Så nu får ni hålla tummarna, om jag trots allt lyckas vinna har jag redan besämt mig för att jag skänker bort pengarna. Så nu får ni hålla tummarna. Oavsett om jag vinner eller inte lägger jag upp mitt bidrag EXKLUSIVT @ denna blogg någon gång efter julavslutningen då det avgörs.

Nu ska jag äta kvällsmat och sedan hoppa i säng. Godnatt läsare!

// F

The world is closing in
And did you ever think
That we could be so close, like brothers
The future's in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change

Kick off your Sunday shoes!

Fick lust att göra en "top3-musikalfilmer", så här kommer den:




#3 - Saturday night fever

John Travolta. Mmmmm. Så himla cool. Det syns inte i den här korta snutten, men han är dessutom en helt uh-mazing dancer. Synd att detta är den enda bra filmen han gjort (ja, glöm Grease).






#2 - Flashdance

Ja, vad ska man säga. Man gjorde betydligt bättre musik på 80-talet :)






#1 - Footloose



Helt utan konkurrens egentligen. Herr Bacon > Travolta alla dagar i veckan. Inte nog med att musiken fullkomligen äger, filmen i sin helhet är superbra också. Jag hoppas att jag får se NV3A såhär (flera gånger) innan vi går ut gymnasiet!




Har inte glömt Dirty dancing, Grease, High school musical, Mamma mia m.fl. Anser bara att de inte är lika mysiga som dessa :)

/J

Myset har börjat!

Mmm.

Steg nyss ut ur duschen och tog på mig min morronrock som inte använts på ett bra tag. Känns så galet macho, visst, men what so ever. Att duscha är nog det bästa som finns. Det är ALLTID så himla skönt. Att stå där och vrida upp värmen lite i taget tills det blir riktigt, riktigt varmt är nog det bästa jag vet. Duschade minst i en 20 minuter. (Miljövänligt? Höhö.)

Snart ska jag gå upp till köket och hämta en glass och se på TV. Efter det ska jag chilla lite vid datorn och sedan lägga mig ganska tidigt. Det låter skönt va?

Hela eftermiddagen har jag fixat med lite smått och gott. Var på banken och fixade VISA-kort (fast det tar en vecka innan jag får det...) och så har jag putsat mina donkenskor (det ryktas om finbesök när jag jobbar på torsdagkväll). Dessutom har jag dammsugit mitt rum, städat lite och planerat lite. Effektivt? Javisst! Varför? För att undvika kemi-plugget. Haha, jag är så bra på att undvika jobbiga saker. Men men, imorrn ska jag börja med kemin. Har lovat mig själv det. En vecka till med kemi - sen ALDRIG mer. Klart som fan att man måste orka det.

Det var allt för ikväll. Maintenant MVGFORLIFE goes mys.

Över och ut.

// F

"Jag är lycklig nu. Det känns jätteskönt" (Kan inte släppa de orden. Fuck.)

Fly high - crash hard.

*Tar ett djupt andetag*.

En timmes sovmorgon idag var skönt, men vädret ute gör en så oglad. Har ni tänkt på att något så okontrollerbart som vädret kontrollerar oss så mycket? I november var det 15-20 soltimmar. Det är tamejfan inte ens en per dag. Avgå någon!

Klockan 9.00 började Matte E - provet som vi lyckats tjata till oss. Det började galet bra. Man klarade varje uppgift och självförtorendet steg. Man klarade lite svårare uppgifter och man blev ännu gladare. De tre sista uppgifterna samt en uppgift i mitten klarade jag dock inte. Men ändå, det kändes skönt. Fast å andra sidan ska man inte ropa hej förrän man har kommit över bäcken eller vad man nu brukar säga. Håll tummarna! För alla gick provet tydligen inte så jättebra. När jag kom ner till skåphallen fann jag detta skrivit på Johans skåp:



Johan, jag beklagar - men en gång är ingen gång!

I övrigt har den här dagen varit som alla andra. Laakso - Västerbron spelas om och om igen, kemiboken ligger och tittar argsint på mig och det börjar bli dags för att äta middag.

Det enda nya är att det idag är den första december (wiho...typ...eller what so ever). Ingen julstämning än. Och julkalendern? "En superhjältejul"??????? VA HÄNDER VÄRLDEN?

Allt var bättre förr.

// F

ps1. Imorrn äre mysdag! Mys mys mys, mera mys. Att mysa är mysigt. Så på med mjukisbyxorna och din skönaste tröja! Nu kör myser vi!

ps2. Helgens MVGFORLIFE stod Madde, Carro m.fl. för som åkte ner till Bryssel BARA för att besöka och titta på EU - högkvarteret. Jag menar, hur många treor åker till Bryssel bara för att kunna imponera på sin samhällslärare? Det ni igforlife!  (Höhö, skoja, men kunde inte låta bli)

Well maybe there's a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who'd OUT DREW YA
And it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen in the light
It's a cold and it's a broken Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah
Hallelujah

RSS 2.0