Nv3a goes provanalys.

Tidigare har vi fått läsa om Nv3as förmåga till att hålla långa, invecklade och meningslösa intruktionsanalyser, men idag uppkom något i vår kära klass - provanalys! På samhällskunskapen, konstigt nog, började oron sprida sig inför biologi b provet. Någon hade hört av någon att provet skulle vara förlängt med en timma! Vem sa vad, stämmer det, så kan väl Leena inte göra? Paniken vara nära att utbryta, men så tog Carro tag i saken och skulle leta reda på Leena. Hon var dock inte i skolan, så det var meningslöst. Samtidigt hade en annan i klassen hört ett annat rykte av en annan person om att provet inte skulle innehålla några G-frågor utan bara VG/MVG-frågor. Min första tanke var - jävlar, nu kan vi snacka om mvgforlife! - jag menar, vi i Nv3a är så jävla bra att G-frågor inte behövs. Eller?

Efter mycket förvirring och många rykten är nog de flesta lite smånervösa inför morgondagen, och det ska bli kul att se hur provet ser ut. Imorrn, 13.10 i Sal A211 har vi svaret!

För övrigt var massa partier i skolan idag, de var riktigt trevliga och vi borde ha sånt fler gånger! Nej till partiförbud på BLG.

// F

Kommentarer
Postat av: Carro

Det bästa var ju ändå att Anna led med oss för vår panik och dessutom att inte ens kansliet visste vart leena rymt denna vackra torsdag...

2010-05-06 @ 19:00:29
Postat av: Ken

tyckte mest det verkade som om hon (liksom minst 2 personer till i klassen) ville få slut på eländet. (med eländet menar jag paniken och med paniken menar jag oron)



hon är dock för rar för att säga håll säften.

2010-05-06 @ 19:33:13
Postat av: Carro

jätteroligt

2010-05-06 @ 21:39:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0