Varför kämpa när man kan ge upp?

Emo-onsdag och sånt. Min dag började väldigt bra, fast när jag kom till busshållplatsen såg jag att min buss nyss åkt, så jag fick ta nästa. Tänkte inte mer på det. Satt på tunnelbanan lugn och hyfsat glad. Gick av tunnelbanan och går upp för trapporna i Blackebergs t-bana. Där ser jag att klockan är 08.00, och tänker "ofta". Kollar sedan min mobil som också visar 08... Det är så typiskt. I god tro trodde jag att jag var i tid, men så var icke fallet. Shit happens.

När jag kom in i C407 var dagens genomgång i full gång, men det som fångade min uppmärksamhet var J som satt med en kopp kaffe och två härliga mackor. Det såg gott ut... Något man kanske borde börja med? Typ "frukost-matte"?

Efter matten var det onsdagsrast och sedan var det dags för den absolut roligaste lektionen ever (eller verkligen inte) - nämligen samhällskunskap. Idag diskuterade vi ekologism, men de flesta i klassen tänkte lite mer i naturvetenskapliga banor snarare än samhällsvetenskapliga - vilket i och för sig inte är så konstigt. Inte för att låta bitter, men det suger att diskutera saker i helklass. Lektionens roligaste var dock när Carro yttrade sig och på mindre än en sekund var minst åtta händer uppe i luften. Jag och J som satt längst bak tyckte detta var en mäktig syn. Tänk att en enda människa kan få så många att vilja tycka till.

Man tror alltid att det är lunch efter samhällskunskapen, men ty vi i Nv3a har inte lunch förän 12.30, vilket betydde att vi först hade fysik b. Vi gjorde inte så mycket där, utan typ räknade lite och sånt där som man gör på fysiken.

Till lunch erbjöds det fiskburgare eller ris med curry-kyckling-gryta. Det var ganska mumsigt. De lyckliga slutade vid lunchen med andra är kvar i skolan än och lär sig om internationella relationer på engelska och liknande. Skadeglädje.

Själv sitter jag här och skriver och skriver. Snart ska jag göra lite middag, och sedan åka och jobba. Wiho. Lägga på fejk-smajlet och vara trevlig mot allt och alla.

Btw. När jag kom hem och tog in posten såg jag att jag fått reklam från Uppsala Universitet. Det skrämmer mig. Jag tror det är lite samma känsla som våra föräldrar får när de får hem brev om pensionssparande. Så är det i alla fall för mig.

Dagens smartis#1: Kommundirektören Kristiina Kosunen Eriksson. Hon har, trots att Laholms kommun måste spara, köpt in hattar för 18 000. Dessa hattar finns i sex olika färger och tanken är att de ska hjälpa  kommunens chefer att tänka.

Jag kan inte annat än att skratta åt saken. Titta på bilden nedan, jag lovar, ni kommer le... tänk att få vara en av kommunens chefer. Vilka bra beslut man måste kunna ta med dessa hattar på!

Normal text Stor text Extra stor text TÄNKARHATT Laholms kommunchefer har nu 60 hattar i olika fä

Dagens smartis #2:
Hela jävla Kina som på konstgjort sätt har framkallat snökaos i Peking. Jättesmart ju - jag menar, lite trafikkaos, inställda flygplan, en massa snö och sådär är ju alltid lite mysigt. "Har man inte problem så kan man alltid fixa det."

Igår slog vi rekord här på bloggen! 39 unika läsare, det ni ;D Men. Kommentera mera och gästblogga mera.


PIIIIIIZ out.
// F

It's so hard to think "It ends sometime
And this could be the last
I should really hear you sing again
And I should really watch you dance"
Because it's hard to think
"I'll never get another chance
To hold you... to hold you... "

Kommentarer
Postat av: Ken

titelt är inte så nv3a tycker jag.. vi har alla lite naturmatte data i oss, men vi måste hålla pluggsidan utåt!



SE ALDRIG BAKÅT, KÄNN ALDRIG INÅT, VAR ALLTID UPPÅT!!!!!!!!!!!!!!

2009-11-11 @ 21:31:50
Postat av: eirk

LOLpåkina!

2009-11-11 @ 22:39:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0